Op 16 december hebben wij u fijne kerstdagen gewenst met behulp van een korte video waarbij onze PRISMA Arbozorg collega’s verschillende onveilige handelingen uitvoerden om de kerstversiering op te hangen. Onder de mensen die een reactie gaven met minimaal 1 onveilige handeling of situatie zouden wij een cadeaubon t.w.v. € 50,- verloten.

Winnaar…
Afgelopen maandag hebben we uit de inzendingen (reacties) de winnaar getrokken en de winnaar is geworden:

Erwin van Veen werkzaam als senior medewerker Vastgoed en Veiligheidszorg bij Centraal Museum in Utrecht.

Erwin heeft inmiddels de cadeaubon in ontvangst genomen: via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd! Hij herkende in onze video maar liefst 10 (!) onveilige handelingen of situaties. Hij was ook de enige die zo dapper was om zijn reactie achter te laten en dàt maakt hem de terechte winnaar.

Tips
Wees alert op onze nieuwsberichten, meld je aan voor de nieuwsbrief om niks te missen én de volgende keer wél gewoon meedoen want dan maak ook jij kans op een leuke prijs in het 15-jarig jubileum jaar van PRISMA Arbozorg!

Training Preventiemedewerker
Ben je preventiemedewerker en wil je ook beter worden in het herkennen van onveilige handelingen en situaties: meld je nu aan voor de training Preventiemedewerker op 10 en 24 maart aanstaande: Training Preventiemedewerker 10+24 maart >>>

Share This