Ronald Kuijn

Samen met Ronald Hoevers oprichter en eigenaar van PRISMA Arbozorg in 2005. Anno 2019 is hij een van twee aandeelhouders/directeuren van PRISMA Arbozorg BV.

Ronald Kuijn is gecertificeerd hoger veiligheidskundige (HVK) en van oorsprong arbeidshygiënist (AH). Naast het toetsen, uitvoeren en begeleiden van risico-inventarisaties en evaluatie (RI&E) richt Ronald zich meer op veiligheidskundige vraagstukken en beschikt hij ook over kennis op het gebied van de ergonomie door aanvullende opleidingen. Voor zijn opleiding hoger veiligheidskunde heeft hij ook de opleiding arbeidshygiëne aan de Saxion Hogeschool gehaald. Hij verzorgt met veel plezier de trainingen.

Sinds 1994 werkt Ronald in de arbodienstverlening. Na de werkzaam te zijn geweest binnen diverse afdelingen van landelijke arbodiensten. 

 

De praktische aanpak van Ronald Kuijn valt zowel opdrachtgevers als collega’s op. Zijn motto is: “Niet te moeilijk doen als het makkelijk kan”. En daarmee helpt hij veel opdrachtgevers bij hun vraagstukken. Zo vormt hij hun “probleem” om tot overzichtelijke acties, waarna er succesvolle verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

Meer over Ronald

In zijn vrije tijd is Ronald het liefst buiten bezig, op de racefiets of in zijn moestuin. Daarnaast is Ronald bestuurslid bij de NVVK (Nederlandse vereniging van veiligheidskundigen) regio Zuid.

Expertise

  • RIE begeleiden, toetsen en uitvoeren
  • Veiligheidscultuur en -gedrag
  • Werkplekonderzoeken (ergonomie)
  • Gevaarlijke stoffen
  • Training

Neem contact op

0575-511237

r.kuijn@prisma-arbozorg.nl

Share This