Ronald Hoevers

Samen met Ronald Kuijn oprichter en eigenaar van PRISMA Arbozorg in 2005. Anno 2019 is hij een van twee aandeelhouders/directeuren van PRISMA Arbozorg BV.

Ronald Hoevers is gecertificeerd arbeidshygiënist (AH) en hoger veiligheidskundige (HVK). Ronald richt zich voornamelijk op arbeidshygiënische vraagstukken rond blootstelling aan gevaarlijke stoffen, geluid metingen en beoordeling van het binnenklimaat. Daarnaast speelt hij een rol bij de begeleiding, uitvoering en toetsing van de RI&E’s.

In de afgelopen jaren heeft hij zich tevens gericht op de ontwikkelingen van nieuwe digitale technologie en de toepasbaarheid binnen de zorg veiligheid en gezondheid op de werkplek.

Ronald is sinds 1997 actief als arbeidshygiënist. In eerste instantie als arbo-adviseur bij verschillende landelijke arbodiensten. Bij de laatste arbodienst, waar hij werkzaam was voor PRISMA Arbozorg, was hij naast zijn werk als arbeidshygiënist tevens landelijk kerndeskundige in het kennis- en innovatiecentrum. Het doel van het centrum was om kennis en kwaliteit te borgen en de innovatie binnen de arbodienst te stimuleren.

 

Ronald is een ervaren arbeidshygiënist, die met graag de inhoud induikt en op de werkvloer in de weer is met meetinstrumenten en gesprekken met medewerkers. Maar hij komt ook graag in de directiekamer om de leiding van een organisatie te bewegen tot passende maatregelen. Hij is vasthoudend in het zoeken naar informatie en antwoorden met als doel verantwoorde en afgewogen oplossingen en adviezen te bieden.

Meer over Ronald

Ronald beheert naast zijn werk voor PRISMA Arbozorg verschillende websites en sociale media. Via deze online platformen deelt hij informatie en kennis rond gezond en veilig werken. In het weekend coacht Ronald het eerste vrouwen team van de plaatselijke voetbalclub en is hij in het bos te vinden op een mountainbike of met wandelschoenen aan.

Expertise

  • Gevaarlijke stoffen
  • Geluid meten
  • RIE begeleiden, toetsen en uitvoeren
  • Nieuwe digitale media
  • Binnenklimaat

Neem contact op

0575-511237

r.hoevers@prisma-arbozorg.nl

Share This