Marissa Hovenga

Marissa Hovenga is Integraal Veiligheidskundige (IVK) en is de nieuwste en jongste medewerkster bij PRISMA Arbozorg. Ze houdt zich bezig met het uitvoeren en begeleiden van risico-inventarisaties en -evaluaties en werkplekonderzoeken.

Naast deze werkzaamheden staat ze ook open voor nieuwe ontwikkelingen en vragen vanuit de klant en de markt.

Begin 2018 is Marissa afgestudeerd als Integraal Veiligheidskundige. Tijdens deze studie heeft ze ervaring opgedaan in de psychiatrie en bij de Nationale Politie en heeft ze een half jaar in Kortrijk (Zuid Vlaanderen) gestudeerd. Tijdens haar eerste baan als QSHE medewerkster ontdekte ze dat ze meer interesse had in het adviseren van bedrijven vanuit een helicopterview en niet in de organisatie zelf.

Sinds maart 2019 is ze het nieuwste gezicht van PRISMA Arbozorg.

 

Marissa is een collega die met een frisse blik bij klanten binnenstapt en met persoonlijke aandacht naar de arbo-vraagstukken kijkt.

Meer over Marissa

Marissa kun je in haar vrije tijd voorbij zien fietsen op haar racefiets of mountainbike. Ze houdt van reizen en nieuwe, het liefst bijzondere, dingen ontdekken. Deze verhalen worden altijd gedeeld met familie en vrienden waar ze graag haar overige vrije tijd aan besteedt.

Expertise

  • RIE begeleiden en uitvoeren
  • Werkplekonderzoek
  • Veiligheidscultuur en -gedrag
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Onderzoek werkstress/werkplezier

Neem contact op

0575-511237

m.hovenga@prisma-arbozorg.nl

Share This