Jannet Bergman

Jannet Bergman is gecertificeerd arbeids- en organisatiedeskundige (A&O) en is van oorsprong arbeidshygiënist (AH). Jannet richt zich op arbeidsomstandigheden in de brede zin en bij voorkeur op arbeids en-organisatiekundige vraagstukken. Ze beschikt over kennis op onderwerpen als werkdruk/welzijn, duurzame inzetbaarheid en verzuimbeleid. Maar ook begeleiding, uitvoering en de toetsing van RI&E’s horen tot de werkzaamheden die Jannet uitvoert.

Sinds 1997 is ze werkzaam in de arbo-wereld. Gestart bij een arbo- en personeelsadviesbureau, vervolgens een aantal jaar bij een arbodienst werkzaam geweest en de overstap gemaakt naar een leven als ZZP-er. Na deze ervaring gestart als arbo-adviseur binnen de overheid. En nu alweer met veel plezier een aantal jaar werkzaam bij PRISMA Arb ozorg.

Jannet heeft ervaring met onderzoek naar medewerker tevredenheidsonderzoeken (MTO), naar werkstress en werkplezier (PSA/VBBA) en het gebruik van de KOBADI-tool.Daarnaast is Jannet binnen PRISMA verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven en berichten op de verschillende websites (preventiemedewerker.net en prisma-arbozorg.nl).

 

Jannet is een open en enthousiaste arbeids- en organisatiedeskundige. Ze is altijd vrolijk en positief. Nieuwe projecten en digitale ontwikkelingen in het vak ziet ze als leuke uitdagingen. Bij projecten houdt ze altijd zicht op het belang van de klant en het doel van het project. Door haar brede kennis kan ze bij alle klanten prima ondersteunen bij nagenoeg alle arbo-vraagstukken.

Meer over Jannet

Jannet is naast haar werk bij PRISMA graag sportief bezig en krijgt nieuwe energie van hardlopen en bootcamp. Tijdens haar vakanties gaat ze graag de bergen in. Daarnaast is ze druk bezig met het leren van een nieuw beroep (of uit de hand gelopen hobby), namelijk het beroep van imker.

Specialismen

  • RIE begeleiden, toetsen en uitvoeren
  • Onderzoek werkstress/werkplezier
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Werkplekonderzoek
  • Veiligheidscultuur en -gedrag

Neem contact op

0575-511237

j.bergman@prisma-arbozorg.nl

Share This