prisma arbozorg

Specialisten in arbeidshygiëne, veiligheid, arbeid en organisatie en duurzame inzetbaarheid

Wie wij zijn

Wij zijn PRISMA Arbozorg. Wij zijn specialisten in arbeidshygiëne, veiligheid, arbeid & organisatie en duurzame inzetbaarheid. Wij geloven dat een veilige, gezonde en prettige werkomgeving de prestaties van medewerkers verbetert, hun duurzame inzetbaarheid vergroot en daarmee bijdraagt aan een gezonde organisatie.

Enthousiast, open en met een no-nonsense aanpak helpen wij bedrijven en non-profit organisaties, die net als wij werken aan een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving.

Met trainingen, onderzoek en advies helpen wij hen de veiligheid en gezondheid binnen hun organisatie te optimaliseren en dit zelfstandig uit te bouwen. Hierbij delen wij onze kennis met onze opdrachtgevers en partners in het werkveld.

750+

OPDRACHTGEVERS

8,1

RAPPORTCIJFER

1.000+

ADVIESOPDRACHTEN

600+

CURSISTEN

Wat wij doen

In de afgelopen jaren hebben honderden organisaties hun onderzoek, advies en training toevertrouwt aan PRISMA Arbozorg en daarmee een bijdrage geleverd aan de zorg voor veiligere en gezondere arbeidsomstandigheden. PRISMA Arbozorg werkt landelijk en voor diversiteit aan kleine en grote organisaties (ook verschillende multinationals) in industrie, zorg, overheid, gemeenten, detailhandel(ketens) en veel meer. We kunnen op vrijwel alle praktische onderzoek-training-advies vragen rondom veiligheid, gezondheid en duurzame inzetbaarheid inspelen. Vooraf nemen wij altijd duidelijk de verwachtingspatronen en wat wij kunnen bieden helder met u door. 

Aan onze trainingen (zowel in-company als open-inschrijving) hebben ruim 600 medewerkers deelgenomen. De gemiddelde score van de trainingen is een 8,1! Een mooi ‘rapportcijfer’ waar we zeer trots op zijn.

PRISMA Arbozorg is tevens initiatiefnemer van Preventiemedewerker.net: een handige website voor (aanstaande) preventiemedewerkers!

Hoe wij werken

Persoonlijk omdat wij graag met mensen werken. We houden van korte lijnen, werken op basis van vertrouwen en houden het contact laagdrempelig.

No-nonsense want we pakken onze opdrachten graag pragmatisch aan. We geven heldere adviezen en bieden trainingen waarmee u direct aan de slag kan.

Deskundig wat had u anders verwacht? Wij zijn gecertificeerde specialisten in arbeidshygiëne, veiligheid, arbeid en organisatie en duurzame inzetbaarheid. Onze kennis delen we met onze opdrachtgevers en partners binnen het werkveld.

Transparant in onze communicatie, in het geven en ontvangen van feedback. We zijn open, eerlijk en betrouwbaar.

Enthousiast met gevoel en enthousiasme helpen wij bedrijven en non-profit organisaties met vraagstukken op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Aandacht voor u. We zijn flexibel en denken mee en stellen daarbij uw vraag centraal. We werken serieus en doelgericht. Zo krijgt u dat wat u nodig heeft.

Maak kennis met onze mensen

Ronald Kuijn

Ronald Kuijn

Gecertificeerd hoger veiligheidskundige (HVK) en arbeidshygiënist (AH)

Ronald Kuijn is gecertificeerd hoger veiligheidskundige (HVK) en van oorsprong arbeidshygiënist (AH). Naast het toetsen, uitvoeren en begeleiden van risico-inventarisaties en evaluatie (RI&E) richt Ronald zich meer op veiligheidskundige vraagstukken en beschikt hij ook over kennis op het gebied van de ergonomie door aanvullende opleidingen. Voor zijn opleiding hoger veiligheidskunde heeft hij ook de opleiding arbeidshygiëne aan de Saxion Hogeschool gehaald.
Hij verzorgt het merendeel van de trainingen. Lees meer

Jannet Bergman

Jannet Bergman

Gecertificeerd arbeids- en organisatiedeskundige (A&O) en Arbeidshygiënist (AH)

Jannet Bergman is gecertificeerd arbeids- en organisatiedeskundige (A&O) en is van oorsprong arbeidshygiënist (AH). Jannet richt zich op arbeidsomstandigheden in de brede zin en bij voorkeur op arbeids en-organisatiekundige vraagstukken. Ze beschikt over kennis op onderwerpen als werkdruk/welzijn, duurzame inzetbaarheid en verzuimbeleid. Maar ook begeleiding, uitvoering en de toetsing van RI&E’s horen tot de werkzaamheden die Jannet uitvoert. Sinds 1997 is ze werkzaam in de arbo-wereld. Lees meer

Ronald Hoevers

Ronald Hoevers

Gecertificeerd arbeidshygiënist (AH) en hoger veiligheidskundige (HVK)

Ronald Hoevers is gecertificeerd arbeidshygiënist (AH) en hoger veiligheidskundige (HVK) en richt zich voornamelijk op arbeidshygiënische vraagstukken rond blootstelling aan gevaarlijke stoffen, geluid en beoordeling van het binnenklimaat. Daarnaast speelt hij een rol bij de begeleiding, uitvoering en toetsing van de RI&E’s. In de afgelopen jaren heeft hij zich tevens gericht op de ontwikkelingen van nieuwe digitale technologie en de toepasbaarheid binnen de zorg veiligheid en gezondheid op de werkplek. Lees meer

Marissa Hovenga

Marissa Hovenga

Arbo-adviseur en integraal veiligheidskundige (IVK)

Marissa Hovenga is Integraal Veiligheidskundige (IVK) en is de nieuwste en jongste medewerkster van PRISMA Arbozorg. Ze houdt zich bezig met het uitvoeren en begeleiden van risico-inventarisaties en -evaluaties en werkplekonderzoeken. Naast deze werkzaamheden staat ze ook open voor nieuwe ontwikkelingen en vragen vanuit de klant en de markt. Lees meer

Share This