De scriptie Smartphone als Arboprofessional‘  – ‘Een verkenning naar het gebruik van Arbo-Apps bij de zorg veiligheid en gezondheid op het werk‘ van Ronald Hoevers van PRISMA Arbozorg is afgelopen week door de jury genomineerd voor de NVVK-prijs 2014.

Op donderdag 3 april 2014 mag Ronald Hoevers zijn HVK-scriptie ’s middags presenteren op de NVVK-ledenvergadering in Amersfoort in Leerhotel Het Klooster. De jury heeft uit de inzendingen van 20 opleidingsinstituten 6 scripties genomineerd. De genomineerden mogen hun scripties presenteren aan de NVVK-leden. Na de presentaties maakt de jury bekend wie de NVVK-juryprijs 2014 heeft gewonnen. Ook het aanwezige publiek mag een prijs uitreiken. Aan de hand van de 6 presentaties bepalen zij wie er met de NVVK-publieksprijs vandoor gaat. Bent u lid van de NVVK? Kom op 3 april naar Amersfoort!  

Voordracht door PHOV

Ronald Hoevers heeft de scriptie geschreven in het kader van zijn opleiding hogere veiligheidskundige (HVK)In december werd de scriptie van Ronald Hoevers door het opleidingsinstituut PHOV voorgedragen om mee te dingen naar deze prestigieuze prijs voor afstuderende veiligheidskundigen. 

'Arbo' aangepaste cover blad Elsevier d.d. 6 juli 2013

NVVK-prijs

Alle 20 middelbare, hogere en postdoctorale veiligheidskunde opleidingsinstituten mogen per jaar één scriptie voordragen aan een vakjury. Deze vakjury bepaalt na lezing wie zijn/haar scriptie tijdens de prijsuitreiking van 3 april 2014 mag presenteren en kans maakt op de NVVK-prijs. De Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde kent sinds 1995 jaarlijks prijzen (en/of eervolle vermeldingen) toe aan de auteurs van de beste afstudeerscripties van opleidingen middelbare (MVK), hogere (HVK) en postdoctorale (MoSHE) veiligheidskunde in het Nederlandse taalgebied.

Meer informatie

Share This