Bericht van de website van de NVVK d.d. 14-02-2014:

“Op donderdag 3 april vindt in Het Klooster in Amersfoort ’s ochtends de eerste Algemene Vergadering van 2014 plaats.

Na de lunch maakt de jury van de NVVK-Veiligheidsprijs de winnaars van dit jaar bekend. Alle leden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst(en) bij te wonen. Zes recent afgestudeerde veiligheidskundigen presenteren de resultaten van hun afstudeerwerk op mvk-, hvk- en postdoctoraal niveau, in de race naar de NVVK-publieksprijs en de NVVK-scriptieprijzen 2014.

Dit zijn de genomineerden en hun onderwerpen:

  • Ronald Hoevers Smartphone als Arboprofessional. Een verkenning naar het gebruik van ‘Arbo’-Apps bij de zorg voor veiligheid en gezondheid op het werk
  • Gerrit Schulting – Arbeidsrisico’s fokstier in de melkveehouderij
  • Anneliek Keurentjes Oosterling – Dragen BEI-BS2010 en VIAG2010 bij aan een veiligere werksituatie? Onderzoek naar de verhoging van de veiligheid door landelijke uniformiteit
  • Tim Hermans – Veiligheid door Cultuuromslag. Werken door derden binnen Orbis Zorgconcern
  • Ingeborg Koopmans – Corporate Manslaughter in Nederland. Een onderzoek naar de wijze waarop ernstige ongevallen en rampen met dodelijke afloop in Nederland strafrechtelijk worden afgedaan
  • Richard van den Berg – Risicomanagement binnen het Vastgoedbedrijf Medisch Centrum Leeuwarden”

 

[message_box title=”20e editie NVVK-prijzen voor de Veiligheidskunde
Leerhotel Het Klooster te Amersfoort
3 april 2014” color=”red”]

De voorbereiding…
… van de 20e editie van de competitie om de NVVK-scriptieprijzen is in volle gang! Op 3 april bent u welkom in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. Ons aanstormend talent, recent afgestudeerde veiligheidskundigen presenteren dan de resultaten van hun afstudeerwerk op mvk-, hvk- en postdoctoraal niveau.

De oogst voor editie 2014…
… bestaat uit dertien scripties. De vakjury heeft deze afstudeerwerken op de pijnbank gelegd, hetgeen resulteerde in een shortlist van zes scripties. De zes auteurs hiervan presenteren hun onderzoek op 3 april in een caleidoscoop aan onderwerpen op het brede vakgebied der veiligheidskunde.

De NVVK-scriptieprijzen…
… worden uitgereikt door juryvoorzitter Hans Sevenstern. Hij onthult na afloop van de zes presentaties het juryoordeel over alle inzendingen en hij reikt de prijzen en oorkonden uit. De winnaar van een scriptieprijs krijgt € 1.200. Voor een eervolle vermelding ligt € 500 klaar.

De NVVK-publieksprijs…
… wordt toegekend door u, want u kiest de winnaar van de NVVK-publieksprijs 2014! De gelukkige ontvangt € 1.000. De naam van deze publiekslieveling wordt aan het einde van de middag onthuld.

Het juryrapport 2014…
… wordt na afloop van de middag openbaar gemaakt en aan alle bezoekers uitgereikt.

Hobéon SKO-waardering voor het bijwonen…
… van deze middag wordt 0,5 SKO-punt toegekend. Uw certificaat ligt na afloop gereed bij de balie.

Aanmelden…
… voor deze informatieve en feestelijke middag is noodzakelijk, mede in verband met de lunch en het certificaat. En u wilt dit evenement natuurlijk niet missen! Meld u aan via www.veiligheidskunde.nl.

Raadplegen van alle dertien scripties en…
… het juryrapport 2014 kan vanaf 4 april worden geraadpleegd: www.veiligheidskunde.nl . Dat geldt ook voor het juryrapport en tientallen scripties van eerdere edities van de prijsuitreiking sinds 1995.

[/message_box]

Bron bericht:

NVVK-website

Share This